I samarbejde med ValueSelling Associates afholdte vi en lille workshop om, hvordan kombinationen af offentlig tilgængelig data og kundens Value Buying Process kan optimere salgsprocessor.

Hvordan forbereder man sig bedst og på den mest effektive måde, inden man tager kontakten til sin kunde? Og hvordan eliminerer man på samme tid uproduktiv research?

Sælgere får ofte kun et skud i salgsforsøg til C-level beslutningstagere, og førstehåndsindtrykket er vedvarende og derfor er forberedelse essentielt. Det var netop dette, som vi og Jens Lind-Winther  satte fokus på til vores workshop, da vi inviterede til vores første inhouse inspirationsdag.

Tag kontrol over din kundens købsproces

For at opbygge tillid skal du engagere dig i kundens situation - du skal forstå kundens virksomhed, industri samt de forretningsmæssige udfordringer før du kan indgå i en relevant dialog med beslutningstagerne.

Og én pointe var, at effektiv forberedelse giver indgående og essentiel viden om din kunde - og jo mere viden du har, jo bedre kan du interagere med din kunde.

Og til workshoppen satte vi netop interaktionen med kunden på dagsordenen. Her snakkede vi og Jens om hvordan, man sikrer sig at være forberedt inden kontakten med kunden startes - fokus var her, hvordan man kan komme med velforberedte spørgsmål og dermed indgå i værdiskabende samtaler om de resultater, som du kan løse hos dine kunder.


Vi takker alle deltagerne for en god og lærerig dag.