I Lasso-løsningerne har man længe kunne se en traditionel tidslinje over et firma eller en person i dansk erhvervsliv. Disse moduler er nu nytænkt og opgraderet - og vi har glædet os til at vise jer de nye muligheder!

SE HISTORISKE OPLYSNINGER PÅ SPECIFIK DATO

Har du brug for at vide, præcis hvilke oplysninger en virksomhed eller person var registreret med på et givent tidspunkt, kan du indtaste en dato og få et samlet overblik over virksomhedens eller personens stamoplysninger pr. dette tidspunkt.

Vælg en dato og se de registrerede oplysninger pr. denne dato

På denne måde sikrer du, at du eksempelvis inden en revision, en due dilligence-undersøgelse eller anden analyse af et firma er klædt på til at kende den præcise historik for registreringerne. Oplysningerne kan printes i en rapport, der tydeligt angiver tidspunktet, de var gældende for.

SE RELEVANTE ÆNDRINGER I EN TIDSLINJE

Du kan også vælge at scrolle ned i tidslinjen og se de ændringer, der løbende er registreret. I filteret øverst til højre kan du vælge, om alle ændringstyper skal vises - eller om du eksempelvis kun er interesseret i ejerskabs- og direktionsændringer.

Se virksomhedens historik og filtrer efter relevante ændringer

Når du scroller ned, kan du altid se virksomhedens eller personens samlede stamoplysninger i venstre side af skærmen.

LOG IND I DIN LASSO-LØSNING OG PRØV DET

Historik-modulerne er allerede nu tilgængelige i din Lasso-løsning - uden ekstra omkostninger. Slå blot en virksomhed eller en person op og klik på 'historik'-modulet. Vi håber, at du vil prøve det, og lade os vide hvis du har feedback eller spørgsmål.

Hvis du ikke har en Lasso-løsning, er du altid velkommen til at kontakte os for at få en gratis prøveløsning på contact@lassox.com eller tlf. 7174 7812. Du kan også selv oprette en prøveløsning her:

http://signup.lassox.com/