Er der en bestemt branche, industri eller virksomhed som du er særligt interesseret i? Med Lassos løsning til research kan du overvåge virksomheder eller hele brancher og blive notificeret hver eneste gang, der sker noget, som du skal være opmærksom på - uanset om det er et nyt årsregnskab, en konkursrelation eller en nystartet virksomhed.

Få besked når der fx sker noget indenfor en bestemt branche

Grav dybt i de respektive industrier

Når du har kortlagt hvilke brancher, som du er interesseret i, kan du gå spadestikket dybere og dykke ned i de respektive virksomheder - og se hvordan de klarer sig i forhold til andre virksomheder samt resten af branchen. Hvordan er deres økonomiske situation, har de anmærkning fra revisor etc.?

Her kan du fx sammenligne regnskaber gennem tiden og helt specifikt hvordan, virksomhedens omsætning har udviklet sig over tid i forhold til fx en konkurrent.

Benchmarking af virksomheder

Find relationerne i erhvervslivet

Du kan også lave dybdegående research på de personer, som på en eller anden måde har en relation til virksomheden. Er det fx relevant for dig at vide, om nogen direktionsmedlemmer eller tidligere ejere har konkursrelationer bag sig? Eller er det væsentligt at kende til bestyrelsesmedlemmerne og samtlige af deres nuværende samt historiske roller i det danske erhvervsliv?

Dette er alle observationer, som løsningen giver dig mulighed for at overvåge - og grundet vores monitoreringsystem bliver punkterne opdateret, lige så snart ændringen sker - hvilket sikrer en løbende ajourføring og har den konsekvens at din research er opdateret.

Få et indgående blik i CVR-relaterede personers netværk

Har du nogen spørgsmål til Lassos løsning til research - eller en god idé til, hvad vi ellers burde se på - er du altid velkommen til at kontakte os på contact@lassox.com eller +45 71747812