Der findes næsten ikke noget værre end at ringe til et forkert eller forældet telefonnummer – derfor har Lasso X sørget for, at I aldrig mere skal ringe forgæves med vores integration til jeres dialer-system, som holder jer opdateret med telefonnumre fra CVR og teleselskaber i realtid!

Find de bedste leads blandt 800.000 virksomheder

Med Lassos integration til jeres dialer-system får I adgang til opdateret data om alle danske virksomheder – og I vælger selv, hvilke segmenter, I ønsker at kontakte. Er I fx interesserede i at finde:

  • alle større virksomheder i en særlig branche?
  • eller vil I kontakte nyopstartede virksomheder i jeres lokalområde?
  • eller vil I blot holde øje med jeres portefølje?

Uanset hvad så finder I altid opdaterede leads i Lasso, og udover at trække telefonnumre fra CVR, beriger vi dem med opdaterede telefonnumre direkte fra teleleverandørerne, så I har de bedst mulige kontaktoplysninger.

Send emner direkte til jeres dialer eller CRM-system og hold dem opdaterede

Når I har defineret jeres segment, kan I automatisk sende dette til dialeren. Men der sker hele tiden ændringer i data og virksomheders telefonnumre – nogle ændrer deres telefonnummer og andre sletter dem. Derfor opdaterer Lasso data og telefonnumre direkte fra teleudbyderne hver dag, og vi sørger for at sende dem direkte til jeres dialer eller CRM-system. Her kan I vælge at blive notificeret, hver eneste gang der sker en ændring.

Gå ikke glip af de gode leads

Hver dag bliver der startet over 100 nye virksomheder, og der findes godt og vel 200.000 i CVR - som har én eller flere ansatte - og af dem kan vores integration finde telefonnumre på 95%.

Det svarer altså til, at I kan ringe til 187.000 firmaer allerede i dag.

Hvor får Lasso data fra?

Lasso trækker teledata og data fra CVR i realtid. Teledata indsamles fra Telia, Nuuday, Telenor og 3 – og alle deres underselskaber - og indsamles i overensstemmelse med telelovens §31. Læs mere om vores løsning her: www.lassox.com/integrationer/teledata

Er I interesseret i at høre mere om vores teledata-integration – eller vores løsninger generelt – så tøv ikke med at kontakte os på +45 71 74 78 12 eller contact@lassox.com