Du ved måske, at du i Lassos målgruppesøgning kan fremsøge de virksomheder, der har dit revisionshus tilknyttet i CVR, eller hvor I har underskrevet deres seneste regnskab. Nu kan du også have en opdateret liste med disse virksomheder i Lasso, hvor systemet automatisk og i realtid tilføjer og fjerner kunder fra din liste – vi kalder det en dynamisk liste.

Når du har lavet målgruppesøgningen på de ønskede firmaer, hvad enten det er jeres kunder eller kun dem, hvor du som revisor har underskrevet seneste regnskab, kan du føje disse til en liste i Lasso. Denne liste kan så via modulet ’Overvågning’ sættes op til løbende at blive holdt opdateret.

Med denne liste har du altid et aktuelt billede af, hvem dine kunder er. Du kan blive notificeret, når en kunde tilføjes eller fjernes, og du kan altid trække opdaterede oplysninger om disse kunder samt sætte andre overvågninger op på dem (ændringer i direktion mv.). Når en kunde ikke længere er kunde, vil denne ikke længere blive overvåget, så du slipper for irrelevante notifikationer.

HVORDAN SÆTTER JEG DET OP?
Lav en målgruppesøgning med dine kriterier, gem søgningen og eksporter til en liste, du opretter. Gå dernæst til ’Overvågning’, som du finder øverst til venstre i din løsning. Her kan du vælge ’Opret overvågning’, og på den valgte målgruppesøgning kan du nu vælge, at virksomheder skal tilføjes og fjernes fra listen, når de hhv. tilføjes og fjernes fra målgruppesøgningen.

Med denne liste har du altid et opdateret billede af, hvem dine kunder er. Du bliver notificeret, når en kunde tilføjes eller fjernes (fordi de registrerer dig eller en anden), og du kan altid trække opdaterede oplysninger om disse kunder.

VIL DU HØRE MERE?
Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du vil høre mere om funktionaliteten – eller hvis du ikke har adgang til målgruppesøgningen eller overvågningen i din Lasso-løsning. Vi sidder klar på 7174 7812 eller contact@lassox.com, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp!

Mange hilsner,
Lasso-teamet