Lassos overvågningsmodul er nu blevet opgraderet med endnu flere features og mulighed for at se, hvad der sker med de firmaer, du overvåger. Så har du som bruger, altid det fulde overblik over, hvad der er sket for kunder og de virksomheder, du er interesseret i.

Overblik over dagens handlinger i dit overvågningsmodul

Eksempel på et overblik over en dag

Overblikket giver dig først og fremmest mulighed for altid at have et overblik over, hvilke aktiviteter de enkelte virksomheder (som du overvåger) har haft i løbet af dagen - herfra kan du dykke ned i dagens hændelser - og se hvad det fx har medført af opdateringer i dit CRM-system, om du fx har fået en notifikation i din Lasso-løsning eller om du fx har fået en mail omkring det.


Lad os dykke ned i et eksempel, hvor vi tager udgangspunkt i en liste af virksomheder, som vi overvåger:

Eksempel på en liste over overvågede virksomheder, og hvilke aktiviteter der har været gennem tiden

I kronologisk rækkefølge bliver du præsenteret for, hvad der er sket for virksomhederne - i ovenstående eksempel kan vi fx se at vores integration til Paqle har udløst en nyhed om Lasso X A/S - hvilket du har fået en notifikation om i din Lasso-løsning.

Derudover har Release Plug IVS afleveret nyt regnskab, hvilket både har udløst en notifikation i din lasso-løsning samt en mail.

Ikke nok med det, så har overvågningsmodulet naturligvis også fået en layoutmæssig overhaling - vi håber, du bliver glad for de nye features og du er naturligvis altid mere end velkommen til at ringe ind til os på 71 74 78 12 eller sende en mail på contact@lassox.com.