Lassos integration til inkassofirmaet Collectia har gjort det muligt, at du kan få et kreditvurderingsmodul i din Lasso-portal – så du kan minimere dine risici i samarbejde med nye eller eksisterende kunder.

Hvordan fungerer det?

Med et abonnement til Debitorlisten kan du aktivere kreditvurderingsmodulet i din Lasso-løsing. Når du søger et relevant firma frem, vil du i dit dashboard kunne se en kreditvurdering (inkl. score, løbetid og anbefalet kreditmax) - leveret af Debitorlisten (som Collectia står bag) - ligesom du kan finde disse informationer under 'rating'-modulet.

Få fuld indblik - og minimer dine risici
Når du har søgt en virksomhed frem i portalen, vil du også få et detaljeret indtryk af virksomhedens økonomiske situation baseret på deres indberettede regnskaber – fx virksomhedens kapital, soliditet etc.

Sammen med kreditvurderingsoplysningerne kan dette give dig et fuldstændig billede af en virksomhed - før du indgår et samarbejde eller i et kunde/leverandør-forhold.

Overvåg dine kunder
I din Lasso-portal kan du også overvåge dine kunder - så du med det samme får at vide, hvis de ændrer status eller hvis de indberetter et regnskab med oplysninger, som gør at du bør genoverveje dit engagement med en kunde eller leverandør. Du bestemmer selv, om du vil have ændringer som mails, notifikationer eller via webhooks i dit eget system.

Kort sagt: Tag en informeret beslutning
Det er Lassos vision, at du altid har den samlede information, du behøver for at træffe kloge beslutninger i din virksomhed - og nu er kreditinformationer også en del af dette!