Hvorfor har en redaktør på et nyhedsmedie interesse i realtidsdata? Og hvad bruger et vikarbureau egentlig stamdata til? Det har den ene af vores stiftere og CEO, Jakob Benediktson, været ude at finde svarene på, da han besøgte et udvalg af vores kunder for at høre, hvordan de hver især arbejder forskelligt med kundedata og Lasso-platformen.

Det er nemlig sådan, at Lasso har en række forskellige løsninger, som hver især er skræddersyede de enkelte brancher - det er bl.a. også det som X’et i vores navn symboliserer.

Jakob har haft lejlighed til at tale med forskellige virksomheder indenfor forskellige brancher som bl.a. vikar- og rekruttering, medier og trivselsmålinger. Med Lasso er de alle i stand til at kvalificere deres opsøgende arbejde ved at være klædt på med de rigtige virksomhedsoplysninger.

Hvordan de konkret anvender data, kan du finde ud af, når vi efter sommerferien udgiver en række mini-programmer kaldet Lasso X Talks. Her vil Jakob også blive gået på klingen af TV-studieværten, Lotte Thor, der stiller uddybende spørgsmål.

Vi er trods alt en virksomhed, der lever af at skabe større transparens i dansk erhvervsliv, og derfor skal vi også kunne tåle kritiske spørgsmål. Så i modsætning til ”mikrofonholderi” har Lotte fået helt frie hænder til at spørge ind til, hvordan Lasso egentlig er i stand til frembringe og formidle erhvervs- og markedsdata.

Programmerne glæder vi os selvsagt til at kunne vise efter sommerferien. Vi håber, at de vil give et godt indblik i, hvordan virksomheder kan styrke deres konkurrenceevne. I denne sammenhæng ved at arbejde professionelt med flere datakilder samlet ét sted i jagten på at ramme netop deres målgruppe.

Ja, og som et kuriosum får du også hér en uddybende forklaring på, hvorfor hedder vi Lasso X – og hvad betydningen er af vores visuelle univers.


Hvis du ønsker at høre mere om Lasso X Talks eller har andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail: contact@lassox.com eller telefon: 71747812.