Med vores integration til WebCRM er det slut med forældet eller fejlagtig data om dine kunder. Med Lassos løsning kan du importere lister af virksomheder direkte fra CVR-registret til dit CRM-system og altid have denne data opdateret.

I din Lasso-løsning søger du direkte i CVR-registret blandt 796.000 aktive danske virksomheder - og alt afhængig af hvad du er interesseret i, kan du opstille søgekriterier. På baggrund af disse kan du oprette lister med virksomheder, som opfylder kriterierne - og det er denne liste, som du kan eksportere direkte over i din WebCRM-løsning.  

Send emner til WebCRM

Når du har søgt en målgruppe frem (fx alle tømrer-virksomheder på Sjælland) kan du eksportere denne liste af virksomheder til din WebCRM-løsning. Du bestemmer selv hvilken data om virksomheden, der skal overføres fra Lasso til WebCRM, og du kan også selv vælge, om du vil have virksomhedernes bestyrelse-og direktionsmedlemmer direkte i din WebCRM-løsning som kontaktpersoner.

Hold altid data opdateret

Vælg selv hvilken data der skal holdes opdateret i dit CRM-system; Hvad enten det er, at din kunde flytter adresse, ændre selskabsform, ejere eller noget helt tredje. Med vores integration vil du altid få din data opdateret i det sekund det sker, da vi lytter på CVR-registret i realtime.

Udvid dine emner  og hold øje med branchen

Når du har fundet en interessant målgruppe og overført den fra Lasso til WebCRM, kan du også vælge at overvåge nye virksomheder, som kommer til at høre under denne målgruppe - fx hvis der starter en virksomhed i den specifikke branche, som du er interesseret i eller der starter en virksomhed i den region, som du har fokus på - På den måde kan du hele tiden udvide din kundehorisont og holde øje med branchen.

Med vores integration til din WebCRM-løsning får du altså grundstenene til en dybere kundeindsigt - uden at gå på kompromis med datakvaliteten.

Læs mere om vores integration på WebCRM's egen hjemmeside her: https://webcrm.com/dk/produkt/integrationer/