Lassos løsning til telebranchen sørger for, at I har de rigtige værktøjer til, at kunne reagere med det samme på kunders adfærd - hvad enten det drejer sig om, når en virksomhed afleverer nyt regnskab, der dukker et potentielt nyt lead op indenfor ens segment eller der sker andre ting hos en nuværende kunde, som man skal være opmærksom på - telebranchen er en branche, som arbejder og reagerer hurtigt - og Lasso giver jer netop værktøjerne til at kunne dette.

Overvåg jeres marked og bliv notificeret, når der sker ændringer

I Lassos målgruppesøgning kan I søge samtlige virksomheder og CVR-relaterede personer frem - I kan søge på baggrund af flere forskellige filtre som fx geografi, stamdata, nøgletal etc.

Indblik i vores målgruppesøgning

Gem op til flere målgruppesøgninger ad gangen og opsæt overvågninger, sådan I får besked hver eneste gang, der sker noget hos virksomhederne - eller send data videre til jeres dialer-system, og vælg selv hvilke ændringer, I vil notificeres om. Er du fx interesseret i at blive notificeret når:

  • Nye leads dukker op indenfor jeres segment?
  • Nuværende kunder afleverer regnskaber med negative nøgletal?
  • Altid ringe på opdaterede telefonnumre?
  • Opstille triggers som jeres team kan reagere på?
  • Blive notificeret når der er mersalgsmuligheder?

Lassos intelligente målgruppesøgning og overvågningsmodul giver jer værktøjer til at kunne træffe datadrevne beslutninger, og reagere i det øjeblik der sker en ændring i markedet.

Indblik i Lassos overvågningsmodul

Lassos connector til teledata  

I Lassos løsning til telebranchen kan du hente oplysninger om alle virksomheder i CVR – men i CVR er der fx ikke telefonnumre på alle virksomheder, og telefonnumrene kan være fejlagtige eller forældede. Derfor har Lasso indgået samarbejder med de store, danske teleudbydere og I kan derfor berige jeres leads eller nuværende kunder med opdaterede telefonnumre - I kan fx søge på et hvilket som helst firma i Danmark, og se deres telefonnummer eller oprette en målgruppesøgning med en række leads, og blive notificeret hver eneste gang der kommer et nyt telefonnummer eller et nummer fjernes fra en af disse leads. På den måde har I altid opdaterede telefonnumre at ringe på.

Hertil integrerer vi med en række CRM- og dialer-systemer, hvilket betyder, at I automatisk kan sende data videre til jeres eget system.  

Lad vores algoritme finde nye leads til dig  

Har I nogle kunder, som I er særlig glade for, kan I i Lassos tvillingesøgning finde lignende firmaer - såkaldte 'tvillinger'. Vores algoritme søger ud fra sammenlignelig data så som fx økonomi, geografi og størrelse - og finder nye leads til jer, som passer bedst til de parametre, I har sat op.

Tvillingesøgning på firmaet Bonnier Publications A/S

#telebranchen #teledata #sales #b2b #data #innovation #b2c


Hos Lasso arbejder vi hele tiden på at skabe innovative dataløsninger til jer - skulle I derfor have nogle specifikke behov eller idéer til at kunne forbedre vores løsning til telebranchen, er I altid velkomne til at kontakte os på 7174 7812 eller contact@lassox.com - vi vil altid gerne høre fra jer!