Med ændringer hver eneste dag, står det danske erhvervsliv aldrig stille. Men vidste du, at Lasso-integrationen til Pipedrive giver dig mulighed for at dykke ned i al relevant data om erhvervslivet - og overvåge brancher og virksomheder - og på den måde altid sørge for, at du har det fulde overblik over dit segment? Alt det på samme tid med, at vi sender ændringerne direkte til dit Pipedrive.

Eksporter firmaer fra Lasso til Pipedrive - og hold automatisk data om dem opdateret

OVERVÅG MARKEDET

Bestyrelsesændringer, konkurser og nye kontaktinformationer - med ændringer hver eneste dag, kan det være vanskeligt at holde sig opdateret på sine kunder og det generelle erhvervsliv. Så det har vi gjort noget ved!

Med Lasso kan du søge blandt samtlige danske virksomheder - fra alle håndværkere i Nordjylland til revisorer på Sjælland - og få al den nødvendige information om virksomhederne som fx deres adresse, økonomiske situation, hvem der ejer firmaet, og om de nogensinde har været under konkurs - og meget, meget mere. Og nu har vi gjort det endnu nemmere for dig, som arbejder i Pipedrive - for med Lassos integration kan du gøre alt det i Pipedrive.

HOLD DIG AJOURFØRT MED DINE KUNDER

Er du ikke interesseret i håndværkere eller revisorer, men kun dine egne kunder? Helt i orden - for du kan også sætte en overvågning op på dine eksisterende kunder og blive notificeret hver eneste gang, at de fx indleverer regnskab, åbner en ny filial eller ændrer adresse.

Under kontoindstillinger i din lasso-løsning vælger du hvilke Lasso-felter, der skal mappes – og hvor de skal overføres til i din Pipedrive-opsætning. Her vælger du også hvilke felter, der løbende skal holdes opdateret med ændringer.

Du vælger selv, hvilken data du vil have sendt fra Lasso til Pipedrive

På den måde, skal du aldrig bekymre dig om at holde fx adresse og firmanavn opdateret, ligesom du altid vil kende firmaets aktuelle medarbejderantal og status - direkte i Pipedrive.

FÅ AUTOMATISK NYE LEADS I PIPEDRIVE

Arbejder du indenfor et bestemt segment? Eller er du kun interesseret i at sælge til virksomheder indenfor et bestemt geografisk område? Så kan du også sætte en overvågning op her - og automatisk få besked lige så snart der starter nye virksomheder op - og herefter tage kontakt til det potentielle lead.

HVOR FÅR JEG DATA FRA?

Lasso X har udviklet en portal, der trækker data fra en række forskellige datakilder - CVR, Tinglysningen etc. - og viser dem direkte fra kilderne. Det sikrer, at du altid kan regne med din data. Og da vi lytter på kilderne i realtid, kan du også være sikker på, at data aldrig er forældet eller indeholder fejl.


Med Lassos integration til Pipedrive har vi altså gjort det nemmere at understøtte dit salgsarbejde med datadrevne beslutninger - og skulle du have nogle spørgsmål til integrationen - eller har du et andet CRM-system som fx Salesforce eller WebCRM, så tøv ikke med at kontakt os - vi integrerer nemlig med en række forskellige systemer. Kontakt os enten på contact@lassox.com eller 71 74 78 12 og hør mere.