Lasso Xs løsning til forsikring er til forsikringsrådgiveren, som ønsker at kunne træffe datadrevne beslutninger i både salgsprocesser samt at kunne foretage dybdegående og løbende risikovurderinger af sine kunder. Læs mere om vores løsning her!

Dybdegående information som klæder dig på til mødet

Hvis du vil undgå tab af kunder eller minimere risikoen ved at indlede uhensigtsmæssig samarbejder med leverandører eller andre samarbejdspartnere, er risikoafdækning et must.

I Lasso-løsningen har du mulighed for at få et fuldstændig indblik i en hvilken som helst virksomhed eller CVR-relateret person i Danmark. Bliv bl.a. præsenteret for:

  • Samtlige aflagte regnskaber
  • Komplet ejerstruktur over en virksomhed  
  • Alle personer som har en relation til hinanden eller et pågældende firma
  • Udførlig data om grunde og bygninger
Introduktion til Lasso 

Kend til alle forhold af dine kunders forretning

I Lasso-løsningen bliver du præsenteret for en liste over observationer - som har til formål at give dig et hurtigt overblik over virksomheden, og som du kan vælge at gå i dybden med:

  • Er der hæftelser, eller har virksomheden kreditorer, du bør kende til?
  • Har virksomheden skiftet revisor flere gange indenfor den seneste årrække?
  • Er der mange konkurser i virksomhedens personkreds - eller for samboende til personer i virksomheden?
Eksempel på Lassos Ejerdiagram

Få besked når nye virksomheder åbnes

Du kan definere specifikke kriterier for netop dit segment - branche, antal ansatte, geografi, osv. Når dette er gjort, kan du vælge at overvåge netop dette segment. På denne måde vil du modtage en mail i samme øjeblik at en ny virksomhed skulle passe på dine kriterier, og du vil derfor have muligheden for at kontakte virksomheden som den første.  

Få også fuld indblik i grunde/arealer med BBR-data

Vores integration til BBR giver dig al den data om grunde og arealer, som du har behov for i forbindelse med risikovurdering eller risikoafdækning af en virksomhed.

BBR giver dig viden om en grund inklusive vandforsyning, tekniske anlæg, antallet af bygninger på grunden samt detaljerede oplysninger om bygningerne som fx kvadratmeter, bygningens etager, energioplysninger, antallet af toiletter, om der er badefaciliteter eller ej, om bygningen bliver brugt udelukkende til erhverv eller som privat bolig - og meget mere.


Er du interesseret i at høre mere om vores dataløsning, eller har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på contact@lassox.com eller +45 7174 7812