Med Lassos integration til dialer-systemer, kan du importere lister af virksomheder direkte fra CVR til din dialer - og dermed altid sørge for at den data du ringer på baggrund af, altid er opdateret. Nu er det slut med fejlbehandlet data om dine ringeemner!

Find frem til relevante emner

I Lassos målgruppesøgning søger du direkte i CVR blandt de 790.000 aktive danske virksomheder – og på baggrund af dine egne kriterier søger du relevante virksomheder frem. Du kan søge på over 60 forskellige kriterier – herunder:

  • Virksomhedstype
  • Geografi
  • Antal ansatte
  • Branche
  • Nøgletal
  • ... Og mange flere.
Målgruppesøgning

Send emner til dit dialer-system og hold dem opdaterede

Når du har defineret din målgruppe, kan du sende den videre til dit dialer-system. Du bestemmer selv hvilken virksomhedsdata, der skal overføres - og så sørger vi for at denne data altid er opdateret, så du altid kan regne med, at din kundedata er valid.

Vi beriger hele tiden din målgruppe med nye emner

Herudover kan du også overvåge søgekriterier for din målgruppe - fx rengøringsfirmaer i på Sjælland eller tømrervirksomheder i Aalborg - og hver eneste gang, der starter et nyt, får du automatisk overført disse emner til din dialer.

Vælg hvilke hændelser du vil notificeres om - og om du vil modtage en mail om dem

Marketing automation: lad data være dine salgstriggers

Med Lassos monitoreringsystem, kan du dermed også tage marketing automation til det næste nyt niveau - Lasso giver dig besked, når der sker en ændring om en virksomhed, der findes i dit segment. Det gør det muligt for dig at opsætte avancerede salgstriggers, så du kan ringe virksomheder op på det bedst mulige tidspunkt for at sikre salg, mersalg og retention.

Hvilke dialer-systemer har Lasso integrationer til?

Vi har integrationer til Hero Base, Hero Flows, Adversus og Lead desk - men har du et andet dialer-system, er du mere end velkommen til at kontakte os og så kan vi se, om vi ikke kan finde en løsning til jeres system.


Vi modtager altid spørgsmål og henvendelser på contact@lassox.com eller 71 74 78 12.