Vil du bruge unødvendig tid og ressourcer på at lære et nyt system at kende, for at holde din kundedata opdateret? Nej vel? Lasso-integrationen sørger for at holde dit Monday.com automatisk opdateret - nu og fremadrettet - og er bygget på CRM-systemets egne præmisser.

SLIP FOR AT LÆRE (ENDNU) ET NYT SYSTEM

Vi ved, at det kan være anstrengende hele tiden at skulle sætte sig ind i nye systemer. Dels fordi det tager tid, og dels fordi det nogle gange bare er nemmere at blive i dét, som man kender.

Men hvad nu hvis du kunne blive ved med at arbejde i Monday.com og stadigvæk få den fulde effekt af Lasso?

Det er nemlig det, som du kan med Lassos nyeste integration.

Lasso-integrationen er bygget på Monday.com's præmisser. Dvs. du kan sidde i dit eget system, præcis som du kender det, og samtidig få automatisk opdateret data om dine kunder fra Lasso.

OPRET OG HOLD LEADS AUTOMATISK OPDATERET

Med Lassos integration til CRM-systemet Monday.com, mapper du selv hvilke felter, der skal holdes opdateret, og så sørger Lasso-integrationen for, at din kundedata i Monday.com aldrig er forældet eller fuld af fejl.

VIL DU OGSÅ HAVE NYE LEADS - HELT AUTOMATISK?

Med Lasso-integrationen til Monday.com, får du også muligheden for vores "målgruppesøgning" - her kan du søge i realtid mellem mere end 800.000 virksomheder i CVR, og ud fra selvdefinerede kriterier, finde frem til lige præcis din målgruppe - og få dem direkte skudt over i dit CRM-system.

Her kan du også fremadrettet automatisk få beriget dit CRM-system med nye virksomheder, som passer til din målgruppe - og på den måde altid have det fulde overblik over dit segment og potentielle nye leads.


Har du nogen spørgsmål til din Monday.com-opsætning, eller andre spørgsmål til din Lasso-løsning kan du altid kontakte os på enten contact@lassox.com eller 7174 7812.