Læs her om, hvordan Radiant benytter sig af Lassos integration til CRM, så de altid kan være på forkant og have de korrekte data om deres kunder.

Vi skal jo bare være oppe på beatet!” fortæller Radiant CEO Joakim Alexander Steenfos som noget af det første, da vi snakker om, hvorfor de har en integration mellem deres Lasso-løsning og deres CRM-system Hubspot.

Radiant er en salgsvirksomhed, der digitaliserer og eksekverer B2B-salg for deres kunder. Det kalder de selv for: ‘Salg som en Service’. Det vil sige, at de ikke kun nøjes med at fortælle deres kunder, hvordan de skal lykkes med B2B-salg. De udfører nemlig også det praktiske arbejde for dem.

Kort sagt så sparer denne integration os tid, vi skal bruge færer kliks, og integrationen sikrer os korrekt og opdateret data. Og dette er afgørende for vores virksomhed, da vi bruger data i alle stadier i vores arbejde, både til at kende vores kunders behov, men også på vegne af kunderne,” siger Joakim.

De bruger data til at finde og segmentere kunder, men det er kun en lille del af det.

“Vi bruger data fra Lasso i CRM til at gøre kundekontakt smart og intelligent i salgsprocesser. Vi bruger det til at bearbejde leads, vi bruger det til klassiske opslag - fx ejerstruktur, artikler etc. Vi bruger det altså på rigtig mange facetter,” siger Joakim og fortsætter:

“Når nogle vil vide, hvem der kunne være deres ønske-kunder, så skal vi lave en dataforædling på så mange parametre - indtjening, lifetime value, alle de økonomiske kriterier, forædling af eksisterende data etc. Dette arbejde bliver mere og mere machine learning-baseret. Når vi vil være de bedste til at segmentere, så skal vi kunne de systemer, der er gode til det - og det er blandt andet Lasso X,” siger Joakim.

Radiant arbejder med at finde de mest attraktive kunder gennem segmentering, både for dem selv og på vegne af deres kunder. De genererer potentielle kunder til leads gennem bl.a. marketing automation og så sikrer de, at virksomhederne kan håndtere leads smart i digitale salgsprocesser gennem CRM. Derfor er Radiant udover at være kunde hos Lasso X også partner.


Ønsker du at høre mere om Lasso Xs CRM-integration, eller har du øvrige spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på mail: contact@lassox.com eller tlf.: 71749812.