Med Lassos integration til HubSpot kan du sørge for altid at have den rigtige data til at understøtte dit arbejde. Du behøver ikke at kæmpe med Excel-ark, når du skal oprette nye kundeemner, for du søger dem frem i Lasso og sender dem til HubSpot - hvor de automatisk holdes opdateret.

Hvad med alle mine nuværende kunder, som jeg allerede har oprettet i HubSpot?

Med vores integration kan du synkronisere dine nuværende kunder i HubSpot, hvis du har noteret et CVR-nummer på dem. Så bliver de automatisk tilmeldt overvågning, hvilket vil sige, at de altid bliver automatisk opdaterede - så du aldrig skal tænke på at opdatere dem.

Kan jeg så få at vide, når mine kundeemners data opdateres?

Ja - du kan nemlig via Lassos portal altid sætte notifikationer og e-mails op til at fortælle dig, hvis der sker ændringer på de virksomheder, du har sendt fra Lasso til dit CRM-system.

Hvor tit opdateres mit data i HubSpot?

Al firmadata holdes opdateret - og med det mener vi i realtid! Lasso lytter nemlig hele tiden på CVR-registeret, og hver gang der sker en ændring, sørger vi for, at data bliver opdateret, hvis du har den pågældende virksomhed i HubSpot.

Fra nu af skal du altså ikke være bekymret for, om du overser en statusændring, adresseskift eller nyt regnskab fra en af dine kunder - eller kommer til at ringe på forældet data.

Interesseret i at høre mere? Tøv ikke med at kontakte os på +45 71 74 78 12 eller send os en mail på contact@lassox.com