Nu mere end (måske) nogensinde er det essentielt at kunne træffe datadrevne beslutninger for din forretning - og vide, hvordan dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere klarer sig økonomisk.

Lassos dataløsninger hjælper dig med at få fuld indsigt i virksomheder omkring dig. Du ser realtidsopdateret data om økonomiske forhold, medarbejdertil- eller afgang - ligesom du kan sammenligne med andre virksomheder inden for den branche, som de arbejder inden for.

Eksempel på en virksomheds nøgletal

I portalen får du præsenteret nøgletal på en overskuelig facon, hvor du fx kan indhente de aflagte regnskaber, som du er interesseret i.

Sammenlign virksomheder med vores benchmarking-modul

Med vores benchmarking-modul har vi gjort det muligt, at sammenligne virksomheder med hinanden på en nem og overskuelig måde. Dvs. du kan sammenligne flere virksomheder med hinanden på én gang - fx deres økonomiske situation - og dermed få et indtryk af hvordan én virksomhed klarer sig i forhold til andre lignende virksomheder indenfor samme branche.

Sammenligning af fire virksomheders årsresultat gennem tiden

Endelig sammenfatter modulet en rapport, som ud fra dine valgte firmaer og nøgletal samler en benchmarking-rapport, som du kan du printe og gemme til dit videre arbejde.

Realtidsdata

Da vi lytter direkte på en række forskellige offentlige datakilder, sørger vi for at din data altid er opdateret - på den måde får du altid den nyeste og mest valide data, hvortil du kan træffe beslutninger ud fra. Er du interesseret i at høre mere om, hvilke datakilder vi trækker fra, kan du læse mere om det på vores hjemmeside her: www.lassox.com/


Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få indgående viden om virksomheder indenfor din branche, er du meget velkommen til at kontakte os på +45 71 74 78 12 eller contact@lassox.com