Har du en kunde, som du gerne vil benchmarke op i mod konkurrenterne? Eller er du interesseret i at sammenligne en håndfuld virksomheder indenfor den samme branche? Vi har udviklet et nyt benchmarking-modul til benchmarking af valgte firmaer op imod hinanden på en række forskellige nøgletal.

Et firma som du gerne vil tage udgangspunkt i

Først og fremmest vælger du hvilket firma, du vil tage udgangspunkt i og dermed sammenligne andre firmaer med – her får du præsenteret deres økonomiske situation med relevante nøgletal. Dernæst vælger du, hvilket andet eller andre firmaer, du gerne vil sammenligne med, og hvilke nøgletal du gerne vil sammenligne.

Sammenligning af årets resultat gennem tiden

Endelig sammenfatter modulet en rapport, som ud fra dine valgte firmaer og nøgletal samler en benchmarking-rapport, som du kan du printe og gemme til dit videre arbejde.

Sammenligning af egenkapital gennem tiden

Med vores nye benchmarking-modul har vi gjort det endnu lettere for dig at sammenligne virksomheder med hinanden og få et overskueligt og dybdegående indtryk af deres finansielle situation. Er du interesseret i at høre mere? Tøv ikke med at kontakte os på +45 71 74 78 12 eller contact@lassox.com