I Lassos løsning er det nu muligt at berige virksomheder med telefonnumre, der hentes direkte fra de danske teleselskaber - foruden de telefonnumre som allerede findes i CVR. Men hvor godt virker vores connector til teledata egentlig? Dyk ned i data med os, og se hvor mange telefonnumre, du rent faktisk får med vores værktøj!

Hvor mange virksomheder har Lasso et telefonnummer på?

Ved hjælp af Lassos nye connector til teledata, får du adgang til godt og vel 400.000 telefonnumre - foruden dem som allerede findes i CVR.

Det betyder, at der i Lassos løsning samlet set kan findes minimum ét telefonnummer på 58% af alle aktive virksomheder.

Hvor mange telefonnumre har Lasso på virksomheder med ansatte?

Der findes små 200.000 virksomheder i CVR, som har 1 eller flere ansatte og af disse kan vi - ved hjælp af vores nye connector til teledata - finde telefonnumre på 95%. Det svarer til 187.000 firmaer, som du kan ringe til!

Modsat hvis man udelukkende er interesseret i populære virksomhedstyper som aktieselskaber, anpartselskaber, enkeltmandsvirksomheder, foreninger og interessentskaber - så er den samlede andel af virksomheder med telefonnummer på 70%.  

Værd at bemærke er, at vi kan levere telefonnumre på 95% af alle aktieselskaber.

Hvor ofte kommer der nye telefonnumre?

Der sker over 2.000 ændringer i virksomheders telefonnumre hver dag – og vi opdaterer data direkte fra teleudbyderne hver dag, og vi kan sørge for at sende dem direkte til din dialer eller CRM-system, eller notificere dig, når der sker en telefonnummerændring - hvad enten det er et nyt nummer eller sletning af et eksisterende.

Hvor kommer data fra?

Data indsamles i overensstemmelse med telelovens §31 fra Telia, Nuuday, Telenor og 3 - og alle deres underselskaber - og matches med danske virksomheder fra CVR. Læs mere om data og behandlingen af det her: www.lassox.com/integrationer/teledata

#data #b2b #b2c #teledata #machinelearning #leads #kundeemner #sales #innovation


Er du interesseret i at høre mere om vores connector til teledata, så tøv ikke med at kontakte os på enten +45 7174 7812 eller contact@lassox.com